Asiakastiedote 12.3.2020

Arvoisa asiakkaamme

Tammikuussa maailmalla alkanut ja Suomessakin helmikuun lopulla alkanut epidemian laajeneminen hallitsee päivittäisiä uutisia. WHO on julkistanut COVID19 epidemian pandemiaksi 11.3.2020. Tämän takia Callwavesilla on otettu käyttöön koronavirustilanteeseen ja varotoimenpiteisiin liittyviä ohjeistuksia. Tuotamme palveluja asiakkaillemme ja olemme valmistautuneet tilanteeseen Suomessa, ja seuraamme tilannetta suojataksemme henkilöstöämme, asiakkaitamme sekä liiketoimintamme jatkuvuutta.

Seuraamme ja toteutamme Suomen terveys- ja muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, päivitämme säännöllisesti liiketoimintamme jatkuvuussuunnitelmaa (Business Continuity Plan, BCP) myös siltä varalta, että koronavirus muuttuu Suomessa epidemialuokkaan tai pandemiaksi. Jatkuvuussuunnitelmien päivittämisestä ja niissä olevien ohjeiden noudattamisesta vastaa erillinen Korona-tiimi, joka toimii suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Tiimi pitää säännöllisiä tapaamisia, arvioi ja ennakoi lisätoimenpiteiden tarvetta.

Asiakkaillamme työskentelevien henkilöiden ohjeistus

Asiakastoimeksiannoissamme työskentelevät henkilöt ovat Callwavesin direktio-oikeuden alaisuudessa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa ohjeistetaan henkilökuntaa toimimaan toimintaohjeiden mukaan. Tämä menettely varmistaa parhaiten työpaikan työturvallisuuden ja pyrimme omilla toimillamme rajoittamaan palvelujen haavoittuvuutta

Lisätiedot

Mikäli teillä on kysymyksiä koskien Callwavesin toimintaa tai ohjeistuksia koronavirustilanteeseen liittyen, olettehan ensisijaisesti yhteydessä omaan asiakasvastaavaanne.  

Yhteistyöterveisin
Call Waves Solutions Finland Oy

Piia Puotinen
toimitusjohtaja


Julkaistu kategoriassa: Tiedotteet