Meillä kasvat parhaaksi
versioksi itsestäsi.

Henkilöstömme on aarteemme. Siksi satsaamme osaamisen kehittämiseen ja yhteisömme hyvinvointiin. Sinulle tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi aina haastaviin markkinoinnin ja myynnin kehittämisen asiantuntijatehtäviin saakka – ja myös joustoa, kun elämäntilanteesi niin vaatii.

Meille töihin?

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä työstä asiakasrajapinnassa tai oletko valmis sukeltamaan asiakaspalvelun ja myynnin ratkaisujen maailmaan sekä kasvamaan alalla huipputekijäksi?

Entä uskotko laadukkaisiin kohtaamisiin – kasvokkain ja sähköisinä sykäyksinä? Jos kyllä, meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.


Meitä yhdistää asiakaspalvelijan sydän

Call Waves on vahva itäsuomalainen asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita. Siksi tavoitteenamme on tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia kaikissa kanavissa.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot: asiakkaan parhaaksi työskentely, hyvä yhteishenki sekä jatkuva kehittyminen. Työntekijät viihtyvät meillä lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä sopivan vaihtelevien työtehtävien ansiosta.

Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta. Asiakkaillemme olemme luotettava pitkän matkan kumppani; arvostettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että tunnettuja kotimaisia menestyjiä. Erikoisalaamme on vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne- ja verkkokauppa-alojen asiakaskohtaamisten hoito.

Reilu palkka ja sopivat työajat

Call Waves tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista toimialamme yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta. Meiltä löytyy työtä jokaiseen elämäntilanteeseen ja arvostamme ihmisten erilaisuutta. Meillä voit tehdä etätyötä ja vaikuttaa työvuoroihisi.Tekijöidensä näköisiä menestystarinoita.

Meillä ahkeroi noin 180 tavallista parempaa myynnin ja asiakaspalvelun
ammattilaista ja alan visionääristä kehittäjää. Jokainen heistä kulkee
omannäköistään urapolkua. Tutustu työntekijöidemme tarinoihin.

Avoimet työpaikat

 • 30 kesäkuun, 2020Erinomaisten asiakaskokemusten ammattilainen
  Onko sinulla jo kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta; myynnistä, ratkaisujen etsimisestä tai asiakaspalvelusta? Vai haluaisitko kasvaa erinomaisten asiakaskokemusten tuottamisen ammattilaiseksi? …
 • 3 kesäkuun, 2020Myyjä, Kuopio
  Me Call Wavesilla olemme toimineet asiakaspalvelualalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä.  Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Nouda …
 • 3 kesäkuun, 2020Myyjä, Varkaus
  Me Call Wavesilla olemme toimineet asiakaspalvelualalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä.  Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Nouda …
 • 3 kesäkuun, 2020Myyjä, Juankoski, Nilsiä
  Me Call Wavesilla olemme toimineet asiakaspalvelualalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä.  Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Nouda …
 • 3 kesäkuun, 2020Myyjä, Pihtipudas
  Me Call Wavesilla olemme toimineet asiakaspalvelualalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Call Waves on asiakaspalvelun ja myynnin tehokas toteuttaja sekä innovatiiv …

Voit myös jättää avoimen hakemuksen

Olemme aina kiinnostuneita asiakaspalvelun ja myynnin uusista osaajista. Lähetä meille avoin hakemus, olemme sinuun yhteydessä sopivien työmahdollisuuksien ilmaantuessa.


Työpaikasta oppimispaikaksi

Lähdimme viime talvena kartoittamaan yhteistyökumppaneita osaamisen hallinnan ja ketterän oppimisen kehittämiseen. Pääsimme mukaan Learn@work-hankkeeseen, jossa tehdään uudenlaista yhteistyötä Snellman-kesäyliopiston, osaamisen guru Leenamaija Otalan ja yritysten välillä vastaten tämän päivän osaamisen kehittämiseen työpaikalla.


Ihanan hersyvä vaihdehenki!

Yhdestä kulmasta kuuluu: ”Varkauden kaupunki vaihde… erikoislääkärien poliklinikka…hetkinen, yhdistän”, toisesta kulmasta: ”Carlson Volttikatu… pieni hetki, yhdistän rakentajapalveluun”, kolmannesta: ”Kotipizza Group, hyvää päivää…”. Puheensorina jatkuu koko päivän, vaihtuen aamuvuorolta iltavuorolle. Kohtaamme päivittäin satoja ihmisiä puhelimitse, autamme heitä, yhdistämme heidät oikeaan palveluun, ja annamme heille hymyn päivään.


Näin KETTERÄT starttaa matkaan – ja innostaa lisää ketteriä matkaansa

Kuten Riitta kertoi lokakuun blogissaan, starttasimme keväällä matkamme kohti ketterästi oppivaa organisaatiota. Ennen kesälomia laitoimme haun oppimisagentiksi ja hyvien hakemusten joukosta mukaan valikoitui kuusi uteliasta, innostunutta ja rohkeaa pioneeria, joista yksi on Pirjo