Luomme tuottoa nostattavia aaltoja.

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Luomme yrityksellesi tuottoa nostattavia aaltoja, positiivista liikehdintää asiakasrajapintaan. Helpommin, varmemmin ja tehokkaammin.

Koska asiakkaat tekevät kasvun

Me synnyimme edelläkävijäksi luomaan parempaa tulevaisuutta. Asiakkaillemme, työntekijöillemme ja alueellemme. Se on perusta, jolle olemme rakentaneet menestyksemme ja josta pidämme kiinni myös huomenna.

Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin puhelimessa tai kasvokkain. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. 

Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. 

Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita.Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin kasvokkain kuin digitaalisina sykäyksinä.


Arvomme

Asiakas: Erinomainen asiakaskokemus on intohimomme. Kasvamme kannattavasti asiakkaidemme menestyessä.

Yhteishenki: Kannustamme toinen toisiamme kohti yhteisiä päämääriä. Luomme positiivista energiaa omaan ja kaverin päivään.

Osaaminen: Hiomme itsestämme timantteja. Ennakoimme alan muutoksia ja omaksumme ne ketterästi.
Meille töihin?

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä työstä asiakasrajapinnassa tai oletko valmis sukeltamaan asiakaspalvelun ja myynnin ratkaisujen maailmaan sekä kasvamaan alalla huipputekijäksi? Entä uskotko laadukkaisiin kohtaamisiin – kasvokkain ja sähköisinä sykäyksinä? Jos kyllä, meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!