Pitkällä matkalla seuralla on merkitystä.

Call Waves on asiakkailleen sitoutunut pitkän matkan kumppani, joka auttaa heitä valloittamaan ihmiset ja markkinat sekä uudistumaan kannattavasti.

Oy Carlson: Monikanavaisella palveluratkaisulla tehokkuutta verkkokauppaan

Perinteikäs rautakaupan ja kodintavaran perheyritys Oy Carlson laajensi vuonna 2017 kivijalasta verkkokauppaan vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden muuttuneisiin tottumuksiin. Call Waves auttoi nostamaan asiakaspalvelun uuudelle monikanavaiselle tasolle teknologialla, alustoilla ja assistenteilla.

Lue lisää ›


Kymenlaakson Sähkö Oy: Suoraviivaista asiakaspalvelua ruuhkankin keskellä

Kymenlaakson Sähkö Oy ulkoisti puhelinpalvelun ylivuotopalveluna Call Wavesille selviytyäkseen ennalta-arvaamattomista asiakaspalvelujonoista. Hyvin suunniteltu ja toteutettu palveluratkaisu höystettynä chatilla on typistänyt jonotusaikaa ruuhkahuippuina sekä  parantanut asiakastyytyväisyyttä. 

Lue lisää ›


Audmet Oy: Tilauspalvelun asiakastuki purkaa ruuhkia ja nopeuttaa asiointia

Suomen suurin kuulonhuollon tuotteita ja palveluja tarjoava asiantuntijayritys Audmet Oy vastasi pitkiin asiakaspalvelujonoihin siirtämällä tilauspalvelun kokonaan Call Wavesin toimialaosaajille keväällä 2018. Ketterällä konseptilla kukistettiin puhelupiikit ja nostettiin asiakaselämys kaiken edelle. Samalla huomattiin, että tyytyväinen asiakas usein myös ostaa uudelleen.

Lue lisää ›Kotipizza Oy: Myynnillistä asiakaspalvelua toimialan aallonharjalla 

Valtakunnan vastuullisimman ravintolaketjun pizzatilaukset ohjautuvat Call Wavesin agenteille, jotka palvelevat asiakkaita ilolla aina alkutervehdyksestä tilauksen loppuunsaattamiseen. Erinomainen asiakaskokemus on yhdistelmä tunneälyä ja taitoa tarttua kaupan mahdollisuuteen.

Lue lisää ›


Menevä Oy: Taksikyytien tilauspalvelussa tunneäly voittaa tekoälyn   

Valtakunnallinen taksipalvelu Menevä Oy on kasvanut voimakkaasti taksialan murroksessa. Yhtiö tarvitsi kasvavaan tilausliikenteeseen ja Kela-taksikyytien välitykseen rinnalleen vahvan kumppanin – sellaisen, joka tuntee toimialan kuin omat taskunsa.

Lue lisää ›


Henki-Fennia: Henkivakuutusmyynnin ulkoistaminen kannattaa – ja näkyy viivan alla

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia luottaa myyntitoimeksiannoissaan Call Wavesin ammattitaitoon. Yhteistyö vahvan kumppanin kanssa on vauhdittanut myyntiä ja vahvistanut yhtiön kasvutarinaa.


Lue lisää ›Veljekset Halonen Oy: Monikanavainen asiakaspalvelu yhdistää verkkokaupan ja kivijalan

Muotitavarataloketju Halonen perusti verkkokaupan myymäläverkostonsa rinnalle ja siirtyi samalla keskitettyyn monikanavaiseen asiakaspalveluun. Saumaton ja yhtenäinen asiakaskokemus syntyy verkkokaupan, kivijalan, mobiilin ja asiakaspalvelukeskuksen yhdistelmällä.


Lue lisää ›Käännämme tuotoksi sen minkä olet tottunut ajattelemaan kuluna.

Call Waves on asiakaspalvelun ja myynnin tehokas toteuttaja sekä innovatiivinen kehittäjäkumppani. Uskomme laadukkaisiin kohtaamisiin – kasvokkain ja digitaalisina sykäyksinä.

Tavoitteenamme on, että meihin sijoitettu raha palaa asiakkaalle kolminkertaisena takaisin.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!