Pitkällä matkalla seuralla on merkitystä.

Call Waves on asiakkailleen sitoutunut pitkän matkan kumppani, joka auttaa heitä valloittamaan ihmiset ja markkinat sekä uudistumaan kannattavasti.

Oy Carlson: Monikanavaisella palveluratkaisulla tehokkuutta verkkokauppaan

Perinteikäs rautakaupan ja kodintavaran perheyritys Oy Carlson laajensi vuonna 2017 kivijalasta verkkokauppaan vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden muuttuneisiin tottumuksiin. Call Waves auttoi nostamaan asiakaspalvelun uuudelle monikanavaiselle tasolle teknologialla, alustoilla ja assistenteilla.

Lue lisää ›


Kymenlaakson Sähkö Oy: Suoraviivaista asiakaspalvelua ruuhkankin keskellä

Kymenlaakson Sähkö Oy ulkoisti puhelinpalvelun ylivuotopalveluna Call Wavesille selviytyäkseen ennalta-arvaamattomista asiakaspalvelujonoista. Hyvin suunniteltu ja toteutettu palveluratkaisu höystettynä chatilla on typistänyt jonotusaikaa ruuhkahuippuina sekä  parantanut asiakastyytyväisyyttä. 

Lue lisää ›
Meille töihin?

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä työstä asiakasrajapinnassa tai oletko valmis sukeltamaan asiakaspalvelun ja myynnin ratkaisujen maailmaan sekä kasvamaan alalla huipputekijäksi? Entä uskotko laadukkaisiin kohtaamisiin – kasvokkain ja sähköisinä sykäyksinä? Jos kyllä, meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!