Kotipizza-agentin työ on hyvää vastapainoa opiskelulle

Katriina Kuparinen, Customer Care and Sales Agent

Katriina Kuparisen ura myynnillisenä asiakaspalvelijana alkoi puhtaasti kesätyönä ja jatkui osa-aikaisena lukio-opintojen ehdoilla. Koulun ja työn yhdistäminen vaihtuu taakasta rikkaudeksi, kun sivutyötä pääsee tekemään ilolla ja joustavasti.  

Kesätyöstä osa-aikaiseksi

Kun Katriina oli saanut ensimmäisen lukiovuotensa päätökseen, vihjaisi äiti kesätöistä Call Wavesilla. Kotipizzan tiimiin tarvittiin kesäksi agentteja ottamaan puhelimitse vastaan asiakkaiden kotiinkuljetettavia pizzatilauksia.

–  Viihdyin työssä niin paljon, ettei sitä voinut yhden kesän pestiksi jättää. Tällä hetkellä teen Kotipizza-tiimissä myynnillistä asiakaspalvelua muutamia vuoroja viikoittain lukio-opintojeni rinnalla, Katriina kertoo.

Talo täynnä työkavereita

Katriinalle parasta työssä ovat ihmiset ja hyväntuulinen työkulttuuri. Huonokin fiilis kääntyy kummasti paremmaksi työpaikan ovista sisään astuessa.

– Meillä on hyvä yhteishenki ja kannustava ilmapiiri. Haastavankin hetken ravistellessa tiedän, etten ole yksin. Voin milloin tahansa nykäistä hihasta lähiesimiestä tai työkavereita.

Katriina arvostaa kuinka työyhteisössä satsataan valmennukseen ja etsitään yhdessä tapoja tehdä työtä paremmin. Työsuorituksesta saa rakentavaa palautetta. Säännöllisissä yhteisissä palavereissa ja starteissa annetaan välineitä oman työn kehittämiseen.

– Myös jokainen asiakaskohtaaminen on mahdollisuus oppia lisää. Asiakkaiden kanssa pääsee jatkuvasti kehittämään omia myynti- ja asiakaspalvelutaitoja. Asiakkaat ovat se päivän piriste, unohtamatta omia onnistumisia, Katriina lisää.

Työtä jokaiseen elämäntilanteeseen

Työnteko opiskeluiden ohella ei ole automaattisesti helppoa, mutta Katriina on onnistunut sovittamaan työn ja lukio-opinnot yhteen. Aikaa jää myös harrastuksille ja ystäville. Call Wavesilla työnantaja joustaa ja ymmärtää, että välillä opinnot menevät työn edelle. Myös työn merkityksellä ja mielekkyydellä on roolinsa.

– Minulla olisi esimerkiksi mahdollisuuksia kouluttautua muitakin palveluita varten. Päätimme kuitenkin lähiesimieheni kanssa, ettemme kiirehdi asian suhteen, koska teen työtä lukion ohella. Lukio vaatii paljon; mukava työ toimii vastapainona opiskelulle.

Meillä kasvat parhaaksi versioksi itsestäsi

Call Waves on vahva itäsuomalainen asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita. 

Meiltä löytyy työtä jokaiseen elämäntilanteeseen ja arvostamme ihmisten erilaisuutta. Meillä voit tehdä etätyötä ja vaikuttaa työvuoroihisi.