Parasta työssä on jatkuva kehittyminen

Veera Immonen, Group Manager IN24/7

Veera Immonen aloitti asiakaspalvelun kesätyöntekijänä vuonna 2001. Call Waves oli silloin vasta vuosikas; yritys otti ensiaskeleitaan asiakaspalvelun ja myynnin asiantuntijatalona. Muutaman kuukauden määräaikatyöstä muovautui lopulta 18 vuoden ammattiura asiakaskokemuksen parissa.

Maailma muuttuu ja työ sen mukana

– Tulin Call Wavesille ylioppilaskirjoitusten jälkeen vuonna 2001. Tarkoitus oli tehdä töitä syksyyn saakka, mutta päädyin pitämään lukion jälkeen välivuoden ja jäin töihin reiluksi vuodeksi. Kesällä 2002 lähdin opiskelemaan Helsinkiin, palatakseni Call Wavesille uudelleen toukokuussa 2004. Tälle tielle jäin, Veera laskettelee uransa alkuvuosia.  

Veera on päässyt todistamaan muuttuneen palvelutyön ja teknologian harppaukset alan paraatipaikalta. Kauas on menty niistä ajoista, kun asiakas kohdattiin puhelimessa tai kasvokkain tiettyinä aukioloaikoina.

– Alussa palvelimme asiakaspalvelussa alihankkijana maanantaista perjantaihin klo 8–20 ja lauantaisin klo 8–16. Viimeinen lähtijä sammutti illalla valot ja laittoi hälytykset päälle. Muuta Call Wavesilla ei tuolloin tehty, Veera muistelee.

Vuosien saatossa Veera on ollut vastuussa erilaisista toimialakohtaisista tiimeistä, kuten taksitiimistä ja Energa-tiimistä. Vuonna 2010 hänen vastuulleen siirtyi henkilöstöineen 24/7 asiakaspalvelu, jossa asiakasta palvellaan vuorokauden ympäri.

– Group Managerina huolehdin nimetyistä asiakkaista, asiakasyhteistyöstä ja kehittämisestä sekä tiimin henkilöstöstä. Lisäksi olen vastuussa toiminnan tuloksellisuudesta ja osaamisesta. 

Call Wavesilla on mahdollisuus kouluttautua työn ohessa

Veeran työ on kasvanut nykyiseen muotoonsa mahdollisuuksien, uusien tehtävien ja koulutusten myötä.

– Parasta työssä on joustavuus. Minulla on vapaat kädet työpäivän sisällön suunnittelussa.

Hän kokee, että Call Wavesilla satsataan yksilöllisiin ja joustaviin kouluttautumismahdollisuuksiin. Jo alan murrokset vaativat jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

– Työnkuvani on muuttunut lukuisia kertoja. Olen suorittanut työn ohessa muun muassa esimiestyön ja viestinnän oppisopimuskoulutuksen sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon työnantajan tarjoamana.

– Haluan opiskella eteenpäin ja esimieheni on vain kannustanut ja rohkaissut minua siihen. Keväästä 2017 saakka olen tehnyt nelipäiväistä työviikkoa, opiskelen työn ohessa johtamista ja kauppatieteitä.

Työn parhaina puolina Veera kokeekin jatkuvan muutoksen ja kehitysmahdollisuudet niin teknisesti kuin esimiestyössä. Niiden rinnalla iloa työhön saa työkavereista, yhteisöllisyydestä.

– Viihdyn täällä, näiden ihmisten kanssa. Kun on ollut talossa näin kauan, työkavereihin kiintyy tosissaan. Olen saanut heistä hyviä ystäviä myös työn ulkopuolella.

Jatkuva kehittyminen motivoi

Tulevaisuudessa Veera haluaa vahvistaa taitojaan erityisesti ihmisten johtajana. Vuorovaikutus, viestintä ja psykologinen näkökulma johtamisessa kiinnostavat.

– Esimiestyö on minulle sydämen asia, jossa pyrin kehittymään koko ajan. Haaveenani on saada opiskelut päätökseen lähivuosina. Muitakin urahaaveita on, kenties ne voi tulevaisuudessa jollakin tapaa yhdistää, Veera pohtii.

Meillä kasvat parhaaksi
versioksi itsestäsi.

Henkilöstömme on aarteemme. Siksi satsaamme osaamisen kehittämiseen ja yhteisömme hyvinvointiin. Sinulle tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi aina haastaviin markkinoinnin ja myynnin kehittämisen asiantuntijatehtäviin saakka – ja myös joustoa, kun elämäntilanteesi niin vaatii.