Call Waves Solutions Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi hallitus on valinnut KTM Piia Puotisen Varkaudesta. Piia aloittaa tehtävässään 9.3.2020 ja hänen toimipaikkansa on Varkaus.
Aikaisempi Call Wavesin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yksi perustajista Riitta Toivanen jää eläkkeelle.

Piialla vahva kokemus yritystoiminnasta

KTM Piia Puotinen siirtyy tehtävään Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry:n toimitusjohtajan tehtävästä. Piia on toiminut yrityskehittämisen parissa parinkymmenen vuoden ajan. Hän on varkautelainen vahva yritystoiminnan osaaja ja pidetty henkilö PK-sektorin yritystoiminnan kehittämisessä.

”On ollut hienoa seurata Call Waves Solutions Finland Oy:n upeaa kasvutarinaa. Yritys on merkittävä työllistäjä ja alan arvostettu toimija, joten luonnollisesti olen erittäin innostunut siirtymisestä uuteen tehtävään” Piia kertoo.

Call Waves Solutions Finland Oy

Call Waves on lähes 20-vuotisen matkansa aikana ponnistanut asiakaspalvelun ja myynnin tehokkaaksi toteuttajaksi sekä innovatiiviseksi kehittäjäkumppaniksi. Yritys perustettiin Varkauteen vuosituhannen vaihteessa paikkaamaan seudullista pulaa palvelualan työpaikoista.
Tänä päivänä Call Waves on valtakunnallinen ja kansainvälinen asiantuntijayritys ja tulevaisuuden contact center. Asiakkaina on sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä eri toimialoilta mm. vakuutus- ja rahoitustoimialoilta sekä sähköverkkoliiketoiminnasta.
Yhtiö työllistää noin 180 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Liikevaihto tänä vuonna on yli 7 milj. euroa.

Lisätietoja:

Fredrik Karlsson, Hallituksen puheenjohtaja

fredrik.karlsson@omniservices.fi

p. 0500 816410


Julkaistu kategoriassa: Tiedotteet