Yhdestä kulmasta kuuluu: ”Varkauden kaupunki vaihde… erikoislääkärien poliklinikka…hetkinen, yhdistän”, toisesta kulmasta: ”Carlson Volttikatu… pieni hetki, yhdistän rakentajapalveluun”, kolmannesta: ”Kotipizza Group, hyvää päivää…”. Puheensorina jatkuu koko päivän, vaihtuen aamuvuorolta iltavuorolle. Kohtaamme päivittäin satoja ihmisiä puhelimitse, autamme heitä, yhdistämme heidät oikeaan palveluun, ja annamme heille hymyn päivään.

Kesken kiireisen hetken koko vaihdeporukka purskahtaa hersyvään nauruun. Asta on taas kerran lausunut jonkin ihanan ”viisauden” piristääkseen meitä. Ja kun sitä jatkaa kahdeksan muuta, niillä elämää suuremmilla lausahduksilla, niin hersyvä vaihdehenki on valmis.

Kun itse puolitoista vuotta sitten tulin vaihteeseen, en voinut tietää, kuinka ihanan ja toisiaan tukevan työporukan sain. Olen tästä porukasta ylpeä. Kaiken hektisyyden keskellä, jota vaihdetyö on, tämä porukka tukee toinen toisiaan, antaa avun, kun sitä tarvitset ja saa työpäivän keskellä hymyn huulille. Tämä yhteishenki on se meidän voimavara!

Vaihdepalvelun ajateltiin jo kuihtuvan, kuinkas kävikään. Kun aloitin, vaihteessa oli vaihdeyrityksiä alle kymmenen, pian niitä on yli 60. Tämä todistaa sen, että yritykset haluavat ihmisen vastaavan vaihteessa ja välittävän puhelut. Ja ennen kaikkea tämä todistaa sen, että meidän talon ja tiimin osaamista arvostetaan. Tiedän, että me yhdeksän työlleen omistautunutta ja tunnollista vaihteenhoitajaa haluamme palvella jokaisen asiakkaan mahdollisimman hyvin. Uskon, että se ilo, joka meillä on, kuuluu puhelimessa. Se on se Call Wavesin ihanan hersyvä vaihdehenki.

Edellä vaihteen päivittäisasioita hoitavan Pia Saunavaaran tarinaa vaihteen arkipäivästä. Ilolla tuon tekstin sanomaa lukee, ja kun paikan päällä vaihteen henkilöstön työskentelyä seuraa, ei voi olla eri mieltä. Ilo kuuluu vaihdetiimistä, ja se ilo välittyy puhelimitse kaikille vaihteeseen soittajille. Kuten edellä kerrottu, yritykset haluavat henkilökohtaista palvelua, ja vaihdepalvelussa hoidettavien yritysten määrä lisääntyykin edelleen. Vaihdepalvelun asiakkaina on suuri määrä kotimaisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Olemmekin edelläkävijöitä siinä suhteessa, että olemme pystyneet monistamaan palveluprosessin sopivaksi eri alojen yrityksille ja lukuisille julkisyhteisöille. 

Vaihteen henkilöstön tulee tuntea vaihdetoimeksiantajien organisaatio tarkoin pystyäkseen auttamaan vaihteeseen soittavaa henkilöä ammattitaidolla, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Tässä suurta roolia näyttelee avoin ja sujuva yhteistyö toimeksiantajan ja vaihteen välillä. Call Waves kehittää jatkuvasti palveluprosessia sujuvammaksi yhteistyössä toimeksiantajiensa kanssa.

Olemme edelläkävijöitä siinä suhteessa, että olemme pystyneet monistamaan palveluprosessin sopivaksi eri alojen yrityksille ja lukuisille julkisyhteisöille. 

Uusi toimeksianto lähtee liikkeelle aloituspalaverista, jossa tutustutamme toimeksiantajan Call Wavesiin, sekä kuullaan toimeksiantajaa. Toiminnan aloitus ja vaihdehenkilöstön koulutus suunnitellaan yhdessä. Vaihdepalvelu käynnistyy sujuvasti koulutuksen jälkeen. Noin kuukauden kuluttua pidettävässä palaverissa katsomme miten toiminta on lähtenyt käyntiin, ja mitkä ovat kehitystarpeet. Avoin keskustelu molemmin puolin on se keskeinen tekijä palvelun kehittämisessä.

”Ilolla kuuntelen vaihteen puheensorinaa ja sitä iloa, joka välittyy jokaisessa puhelussa. Työpäivän lukuisten puheluiden soljumista tahdittaa huumori puheluiden välillä. Vuorovaikutusvalmennuksissa hiomme vuorovaikutusta, opimme tuntemaan eri ihmistyypit ja kuinka parhaiten toimimme vuorovaikutuksessa. Tätä taitoa tarvitaan niin henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa kuin tiimin yhteistyössä. Tiimi onkin hioutunut hyvin yhteen. Toiminnan laajentuessa tiimi kasvaa entisestään. Odotamme innolla uusia tekijöitä tiimiin!” kertoilee vaihteen henkilöstön esimies Ulla Puustinen.

Jos yrityksesi tarvitsee vaihdepalveluita, soita meille! Sorvataan yrityksellesi sopiva vaihdepalvelu yhteistyössä!

Modernisoitu vaihdepalvelu

Vaihdepalvelun tehtävä on ohjata ja suodattaa yhteydenotot tehokkaasti haluttuihin kanaviin tai oikeille henkilöille. Ulkoistamalla palvelun meille, saat saat käyttöösi älykkään teknologian sekä iloisen ja osaavan henkilöstömme. Moitteettomasti toimiva, tehokkaasti uutta teknologiaa hyödyntävä vaihdepalvelu on erinomainen käyntikortti yrityksellesi ja asiakaskokemuksen vahvistaja.


Meille töihin?

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä työstä asiakasrajapinnassa tai oletko valmis sukeltamaan asiakaspalvelun ja myynnin ratkaisujen maailmaan sekä kasvamaan alalla huipputekijäksi? Entä uskotko laadukkaisiin kohtaamisiin – kasvokkain ja sähköisinä sykäyksinä? Jos kyllä, meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.


Julkaistu kategoriassa: Erinomaisia asiakaskokemuksia,Työelämä