Milloin olet viimeksi pysähtynyt ajattelemaan työn mielekkyyttä ja onnellisuutta? Haluaisitko löytää uuden näkökulman työssä? Kenties uuden työtehtävän? Tiedätkö mistä saat energiaa?

Call Waves Solutions Finland Oy järjestää keskiviikkona 23.10.2019 kaikille avoimen luento- ja keskustelutilaisuuden teemalla työn merkityksellisyys. Maksuton tilaisuus järjestetään Keskuskonttorilla (Taipaleentie 15, Varkaus) klo 13–15.

Call Wavesin asiakkuusjohtaja ja mindset-valmentaja Johanna Kemppinen johdattaa kuulijan oivaltamaan oman sisäisen motivaationsa ja vahvuutensa – ja kertoo parhaat vinkit siihen, miten jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksiaan työssään. Kemppinen on asiakaskokemuksen sanansaattaja ja Luontaiset Taipumukset™ -valmentaja, lisäksi hänellä on 15 vuoden kokemus myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijana.

Digitalisaation murroksessa, muutosten ja suorittamisen keskellä on hyvä pysähtyä miettimään asioita, jotka tuovat motivaatiota ja merkitystä omaan työhön.

– Oma itsetuntemus auttaa ymmärtämään erilaisuutta ja luo harmoniaa työyhteisössä, Kemppinen tiivistää.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki työelämän trendeistä, itsensä kehittämisestä sekä asiakaspalvelun ja myynnin uramahdollisuuksista kiinnostuneet. Päivän aikana on lisäksi tarjolla näkökulmia työhön asiakaspalvelun ja myynnin parissa, tarinoita alalla olevien kokemuksista sekä vinkkejä työllistymisen mahdollisuuksiin. Tilaisuus on maksuton.


Julkaistu kategoriassa: Työelämä,Työelämän murros