Liikematkailijan lento oli peruuntunut aikaisin aamulla teknisen vikatilanteen vuoksi. Hän oli nyt jumissa lentokentällä Euroopassa.

Liikematkailija soitti Hotelzonin päivystyspalveluun saadakseen apua varauksen ajankohdan muuttamisessa. Niin kuin yleisesti tiedämme, asiakkaita sitoo hotellivarauksissa tietyt peruutus- ja muutossäännöt. Asiakkaan käytössä olevilla työkaluilla varausta ei enää pystynyt teknisesti muuttamaan tai perumaan. Matkustajaa odotettiin tuona samana päivänä saapuvaksi erääseen Intian loistohotelliin, hinnaltaan varsin arvokkaaseen majoitusratkaisuun.

Ymmärsimme asiakkaan huolen, koska veloitusta varauksesta oli joka tapauksessa tulossa. Otimme tehtävän välittömästi haltuumme ja kerroimme asiakkaalle mitä voimme yrittää tehdä asian korjaamiseksi. Nopeana ratkaisuna asiakaspalvelija otti pikaisen puhelun Intiaan. Kun saimme yhteyden hotellin myyntipalveluun, kerroimme heille asiakkaan tilanteesta. Hotellissa oltiin varsin ymmärtäväisiä asan suhteen.

Saimme neuvoteltua ratkaisun asiakkaalle. Hotelli suostui muuttamaan varauksen saapumispäivän ja ajankohdan asiakkaan haluamalla tavalla ilman erillistä veloitusta. Teimme yhdessä tarvittavat muutokset järjestelmiimme ja vahvistimme asiat kirjallisesti.

Matkustajalle välittyi erinomainen kokemus palvelustamme. Hän antoi kiitosta asiakaspalvelijalle, joka oli hoitanut asian ammattimaisella otteella, asiakasta kuunnellen.

Matkustajalle välittyi erinomainen kokemus palvelustamme. Hän antoi kiitosta asiakaspalvelijalle, joka oli hoitanut asian ammattimaisella otteella, asiakasta kuunnellen. Uskomme vahvasti, että tällaisten kokemuksien myötä palvelu sitoo käyttäjää ja suostutteluhalukkuus kasvaa.

Tuomo Kantanen
Team Leader, Account & Coaching

24/7 asiakaspalvelu aina asiakkaasi käytössä

Unohda jo virastoaika! Digiaikana asiakkaasi odottavat palvelua vuorokauden ympäri ilman jonoja. Asiakaspalvelua täytyy tehdä siellä missä asiakkaat ovat, eikä asiakkailla ole aikaa tai halua odottaa vastauksia vaikkapa viikonlopun yli. Me palvelemme asiakkaitasi oikeissa kanavissa 24/7.

Kysy lisää >>Julkaistu kategoriassa: Erinomaisia asiakaskokemuksia