Call Wavesin toiminta alkoi 2. toukokuuta vuonna 2000 – siitä on jo 19 vuotta! Vuosi 2020 on siis juhlavuosi, sitä kohti mennään jo melkoista vauhtia.

Pienestä aloitettiin, meitä oli 14 innokasta naishenkilöä, jotka valikoituivat kurssille helmikuun alussa 2000. Kolme kuukautta opiskeltiin työssä tarvittavia taitoja: puheviestintää, tiimityöskentelyä, tietotekniikkaa, laatua, englantia, ruotsia. Meitä oli pieni ryhmä, joka sai briiffausta myös auf deutsch. Toiminnan alussa kaikille kurssilaisille ei ollut tarjota työtä, mutta olimme solidaarisia toisiamme kohtaan ja päätimme yhdessä työllistää koko porukan. Näin ollen kaikki aloitimme neljän tunnin työpäivillä. Ja yhdessä hoidettiin niin innit, outit, bo:t kuin vaihdepalvelutkin eli kaikki tekivät kaikkea.

Toimiala oli täysin uutta ja ihmeellistä Varkaudessa ja myöskin lähiseuduilla. Toimitusjohtaja Riitta päätti ottaa yrityksen johdettavakseen ja palasi kotiseuduilleen Kaukoitään suuntautuneilta Valion myyntimatkoiltaan. Intoa oli muillekin antaa! Ja tuo into tarttui meihin kurssilaisiin, silmät kirkkaina katseltiin tulevaisuuteen. Vapaa-aikaa vietimme yhdessä erilaisten kissanristiäisten merkeissä, ja muutamana kesänä mm. soutelimme vaihtelevalla menestyksellä Sulkavan Souduissa.

Mutta aina soudimme samaan suuntaan!

Sulkavan Soutu vuonna 2000

Toimimme Soneran alihankkijoina. Hoidimme mm. Tradekan ja Pirkka Naperokerhon asiakaspalvelua, myöhemmin mukaan tuli mm. Teboil öljytilaukset, Honeywell ja Vesterålens Naturprodukter, joka on edelleen asiakkaana, ja on Call Wavesin vanhin asiakas, yhteistyö alkanut vuonna 2000.  Call Wavesin erinomaiset, myynnilliset asiakaskokemukset ovat taanneet asiakkuuden jatkuvuuden.

Call Wavesin toiminta on vuosien saatossa muuttunut todella suuresti, puheviestinnän koulutuksen antina opimme, että: ”Hymyn tulee kuulua äänestä” – se ei ole muuttunut mihinkään vuosien saatossa. Annetaan hymyn kuulua edelleen – turvaamme näin kauas kiirineen maineemme erinomaisten asiakaskokemusten tuottajana.

Miksikö tämä tarina? Meitä on talossa viisi ns. aboriginaalia: Riitta, Marja, Päivi, Maarit ja Ulla. Me aboriginaalit odotamme mitä hauskaa juhlavuosi tuo tullessaan, josko meitä ”vanhoja” ja Call Wavesia jollain tavoin juhlistetaan. Se on jo tiedossa, että Riitta on luvannut melkoiset bakkanaalit 20-vuotiaan yrityksen kunniaksi!

Adolf Ehrnroothin sanoja mukaellen: Yritys, joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuutta varten.


Julkaistu kategoriassa: Työelämä,Työelämän murros