Vaihdepalvelut

Anna asiakkaillesi hyvä kuva yrityksestäsi

Luotettava yritys on asiakkaidensa tavoitettavissa.

Hyvä tavoitettavuus on onnistuneen asiakaspalvelun lähtökohta. Yrityksesi tarpeisiin suunnitellun vaihdepalvelun avulla annat hyvän kuvan yrityksestäsi ja parannat asiakastyytyväisyyttä. Integroimalla vaihdepalvelun osaksi asiakaspalvelukokonaisuutta tehostat henkilöstösi tavoitettavuutta.

Toimivan vaihdepalvelun avulla asiakkaasi tavoittaa haluamansa henkilön tai osaston

Vaihdepalvelumme tuo puhelun välitykseen tehokkuutta, joustavuutta ja nopeutta. Ruuhkahuiput, lomat tai poissaolot eivät vaikuta yrityksesi tavoitettavuuteen. Vaihdepalvelumme ansiosta asiakkaasi puhelu saadaan yhdistettyä varmasti oikeaan paikkaan eikä puhelu kierrä henkilöltä toiselle. Jos tavoiteltu henkilö ei ole paikalla kerromme soittajalle tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, paluu tiedon, sijaiset tai otamme soittopyynnön ja välitämme sen asianomaiselle. Vaihdepalvelu toimii myös suodattimena ei toivotuille puheluille sovittujen speksien mukaisesti. Yrityksen henkilöstö saa keskittyä omaan työhönsä, kun ”ei toivotut” puhelut suodatetaan vaihteen toimesta haluttuun yhteydenottokanavaan.

Vaihdepalvelu on asiakkaillesi tärkeä tiedonsaantikanava

Vaihdepalvelu toimii samalla informaatiokanavana, josta asiakkaasi saavat nopeasti tarvitsemaansa tietoa. Asiakkaasi eivät välttämättä tiedä, kenelle heidän pitäisi soittaa. Vaihdepalvelun avulla heidät on helppo ohjata eteenpäin oikealle henkilölle.

Henkilöstösi on tavoitettavissa myös liikkuvassa työssä

Tarjoamme sopivia vaihdepalvelun ratkaisuja myös liikkuvaan työhön ja kansainväliseen toimintaan. Niiden avulla henkilöstön tavoitettavuus paranee huomattavasti. Ratkaisuihin voidaan integroida mm. työnhallintaa helpottavia Microsoft Lync-palveluita ja kalenterisovelluksia, näin saadaan reaaliaikaista tietoa henkilöstösi läsnäolosta ja tavoitettavuudesta.

Asiakas on meille tärkeä, niin myös asiakkaittemme asiakkaat.

Kysy lisää ja pyydä maksuton konsultaatio!

Miten yrityksesi saisi parhaan hyödyn palveluistamme? Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille, niin etsimme sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Siirry lomakkeeseen

Lue mielenkiintoinen blogi -artikkeli

Lue toinenkin blogi-artikkeli