Monikanavainen asiakaspalvelu 24/7

Ota käyttöösi tehokas asiakaspalvelun resurssi

Nykypäivän maailmassa liiketoiminta ei pysähdy virastoajan päättymiseen. Tietyillä aloilla palvelua on pakko tarjota yölläkin, mutta myös kuluttajakäyttäytymisessä on tapahtunut pysyvä muutos. Kuluttajat haluavat saada asiakaspalvelua enenevissä määrin myös ilta-aikaan. Yritys, joka ei sitä tarjoa, jää nopeasti kilpailussa hännille.

Ympärivuorokautisen tai ilta-aikaisen asiakaspalvelun järjestäminen on monelle yritykselle resurssikysymys. Jos yhteydenottoja tulee niukasti, oman työntekijän palkkaaminen tulee kalliiksi. Ulkoistettu 24/7-asiakaspalvelu on silloin loistava ratkaisu, jonka avulla asiakaspalvelu saadaan toteutettua kustannustehokkaasti juuri niinä aikoina, kun palvelulle on tarvetta.

Panosta asiakastyytyväisyyteen 24/7-palvelulla

Kun asiakaspalvelusi ruuhkautuu, me autamme.

24/7-asiakaspalvelussamme asiakkaasi saa asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua silloinkin, kun oma henkilökuntasi on vapaalla. Asiakkaasi voi hoitaa asiansa silloin, kun hänelle parhaiten sopii, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja ostotapahtumien todennäköisyyttä.

Ulkoistettu 24/7-asiakaspalvelu vähentää myös ruuhkautumista päiväaikaan, kun asiakasvirta jakautuu tasaisemmin. Positiivinen vaikutus näkyy parempana palveluna asiakkaillesi ja kuormittavuuden pienenemisenä omalle henkilöstöllesi.

Hyvä asiakaskokemus on kaiken A ja O, ja siihen panostamme erityisesti. Ammattitaitoiset ja koulutetut asiakaspalvelijamme hoitavat haastavimmatkin asiakastilanteet positiivisella asenteella niin, että asiakkaalle jää hyvä mieli ja asiakassuhteesi voivat hyvin.

CallBack-toiminnon ansiosta asiakkaan ei tarvitse jonottaa turhaan, vaan hän voi halutessaan jättää soittopyynnön, joka käsitellään sovitun aikavälin sisällä.

Tavoita asiakkaasi eri viestintäkanavissa

Ulkoistettu 24/7-asiakaspalvelumme koostuu useista viestintäkanavista, joista kootaan yrityksen tarpeisiin parhaiten sopiva kokonaisuus. Puhelut, chat, sähköposti, sosiaalinen media ja WhatsApp – kaikilla on oma roolinsa nykyaikaisessa asiakaspalvelussa. Kun yrityksen käytössä on useita palvelukanavia, on tärkeää myös olla tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Sosiaalisen median moderointi- ja valvontapalveluidemme avulla lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja asiakastyytyväisyyttä. Pystymme reagoimaan sosiaalisessa mediassa nopeasti äkillisiin tilanteisiin, esimerkiksi julkaisemalla kriisitiedotteita twiittaamalla. Asiakkaasi pysyvät lähes reaaliaikaisesti ajan tasalla yrityksesi tapahtumista.

Autamme tuotteiden virtuaalimarkkinointikampanjoissa, ja chat-toiminnolla tehostamme myös markkinointianne. Chat voi päivystää silloin, kun muut kanavat ovat kiinni. Voimme myös rakentaa sivuille scriptejä, joilla kontaktit ohjautuvat oikeaan paikkaan kuten myyntiin tai asiakaspalveluun.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi monikanavaiset palvelut nimetyn tiimin hoitamina ja selkeästi raportoituina. Pitkän kokemuksemme myötä pystymme vastaamaan vaativiinkin teknisiin haasteisiin kustannustehokkaasti.

Esimerkkejä eri aloilta:

  • Liikenteen alalla renkaanvaihtosesonki on tyypillinen asiakaspalvelun ruuhkauttaja. Puheluihin vastaaminen voi viedä aikaa useammalta henkilöltä. Ulkoistetun 24/7-asiakaspalvelumme avulla yrityksen henkilöstö voi keskittyä palvelemaan asiakkaitaan, ja oikea-aikaisen kampanjoinnin avulla asiakasvirtaa voidaan ohjata tasaisemmaksi.
  • Auton jättäessä tien päälle tärkein tavoite on päästä jatkamaan matkaa. Liikenteen alan yritysten kumppanina voimme huolehtia avunsaannista järjestämällä sijais- ja hinausautopalvelut.
  • Verkkokaupassa nopeus ja prosessien toimivuus ovat kaiken A ja O. Jos prosessi ei alusta alkaen ole helppo ja ohjaava, ostos jää lähes aina tekemättä. Verkkokaupan 24/7-asiakaspalvelussa roolimme on helpottaa ostoprosessia. Autamme asiakkaitamme myös hoitamaan lähetykset ja palautukset aikataulussa suurissakin kampanjavolyymeissa.

Kyllä! Haluan parantaa yritykseni asiakaspalvelua.

Pyydä siis meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille, niin etsimme sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun!

Siirry lomakkeeseen