Työntekijät kertovat

Ulla liikuttaa Kuopiossa

Olen Kejosen Ulla. Työpaikkani on Kuopion Call Waves. Tässä kerron teille, jotka olette alkaneet tätä tekstiä lukea, mitä liikkuminen minulle merkitsee, ja mitä se antaa työn vastapainona ihmiselle. Tiina Weisell ehdotti minulle kesällä 2016, että Kuopiossa tarvitaan ihminen, joka alkaisi ”liikuttaa” koko työporukkaa. Tuumasta toimeen. Minusta sitten tuli liikuntavastaava. Mitä ollaan saatu aikaiseksi? No, ensinnäkin […] Lue lisää »

Lue lisää

Myyntineuvottelija Anne Järveläinen

Olen Anne Järveläinen ja työskennellyt Call Wavesilla kohta 7,5 vuotta. Aika on kulunut kuin siivillä ja monessa olen saanut olla mukana. Toimin myyntineuvottelijana ja pidän työstäni, koska jokainen päivä on erilainen asiakkaiden puolesta. Toiset päivät ovat haasteellisempia, mutta siinä onkin tämän työn suola. Projekteja on ollut monenlaisia niin yritysmyyntiä kuin kuluttajamyyntiä. Työssäni olen kehittynyt alkuvuosistani […] Lue lisää »

Lue lisää

Team Leader

Olen Tuomo Kantanen, 34-vuotias Team Leader ja myyntihenkisen asiakaspalvelun ammattilainen Call Wavesilla. Tulin työskentelemään Call Wavesille v. 2003 kokoaikaiseen 3-vuorotyöhön kaupan- ja hallinnon alalta. Kokemus aikaisemmasta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä mahdollisti uralla etenemisen nopeasti. Tehtävämme vaativat ammattitaitoa ja asiantuntemusta, jotta asiakas osataan kohdata haastavissakin tilanteissa niin, että kohtaamisesta aina jää päällimmäiseksi positiivinen tunne ja miellyttävä asiakaskokemus. Tuota […] Lue lisää »

Lue lisää

Kiva tulla töihin

– Arvosta, niin synkän mielen voitat. – Hymyile, niin se kuuluu, kun soitat. – Rakasta, niin sydän rinnassa sykkii. – Naura, niin onnesi eteen sen oikean lykkii. Aloitin työt Call Wavesilla lokakuussa, uutena työntekijänä. Olen viihtynyt erinomaisesti. Jopa niin, että odotan illalla uutta työpäivää. Työskentelen myyntityössä, jossa on AIVAN loistava tiimi/työkamuset, myös koko henkilökunta on […] Lue lisää »

Lue lisää

Työtyytyväisyys on tärkeää

Veera Immosen mielestä työtyytyväisyys lähtee vapauden ja vastuun sopivasta suhteesta, ja se on toteutunut Call Wavesilla hyvin. Hän on päässyt 11 vuoden Call Wavesilla työskentelyn aikana kokeilemaan monenlaisia hommia. Call Wavesilla motivaatio on säilynyt vuodesta toiseen Tänä keväänä tuli jo 11 vuotta siitä, kun Veera Immonen aloitti työn Call Wavesilla. Mielenkiinto ja motivaatio työhön ovat […] Lue lisää »

Lue lisää

Hyvät koulutusmahdollisuudet

Koulutusmahdollisuudet Call Wavesilla Mari Laitinen tuli töihin Call Wavesille helmikuussa 2011, jo reilut neljä vuotta sitten. Merkonomin pohjakoulutuksen saanut Mari on suorittanut työn ohessa johtamisen erikoisammattitutkinnon, joka toteutettiin näyttötutkintoina omalla työpaikalla. – Opiskelupäätös lähti omasta innostuksestani, sillä halusin pitää yllä ja kehittää ammattitaitoani. Call Wavesilla on suhtauduttu siihen hyvin positiivisesti, kertoo Mari. – Call Wavesilla […] Lue lisää »

Lue lisää

Asiakaspalvelua ja myyntityötä

Monenlaista asiakaspalvelu- ja myyntityötä Call Wavesilla tehnyt Tuukka Saksman pitää työssään parhaina puolina kiinnostavaa sisältöä, hyvää työporukkaa ja asiakkaiden auttamista. Call Wavesilla työ ja opiskelu yhdistyivät sujuvasti Tuukka Saksman tuli mukaan Call Wavesin porukkaan jo opiskeluaikanaan vuonna 2012. Hän aloitti puhelinmyynnin puolella vakuutusten myynnin parissa, mutta kuluneiden muutaman vuoden aikana hän on ehtinyt jo saada […] Lue lisää »

Lue lisää

Hyvinvointi ja työssä viihtyminen

Meillä täällä Call Wavesilla on monen ikäisiä työntekijöitä. On opiskelevia nuoria, nuoria aikuisia, keski-ikäisiä ja vähän varttuneempiakin aikuisia. Minä kuulun näihin jälkimmäisimpiin. Vietin kesällä syntymäpäivää täysin kymmenin. Call Waves muisti minua upeasti! Sain tietää, että voin mukavalla rahasummalla valita läheisestä myymälästä itselleni jotain mieluisaa syntymäpäiväni kunniaksi. Iloisen yllättyneessä ja kiitollisuuden mielentilassa mietin, mitä voisin valita […] Lue lisää »

Lue lisää

Onnenpotkuni, Harri Laine

Olen ollut aikaisemmin yrittäjänäkin, mutta nykyisin erittäin tyytyväinen Call Wavesin työntekijänä. Ei yrittämisen riskejä, vaan vakaa hyvä palkkaus ja provisio. Tiimimme kannustaa jaksamaan joka päiväsessä arkityössään. Työkaverit ja esimiehet ovat mahtavia ja huumorin höystein saa työpäivistä juhlaa. ”Meille on mukavaa tulla töihin”, motto on toiminut alusta lähtien. Jos etsit työtä, jossa on taustatuki, koska jokaisessa […] Lue lisää »

Lue lisää

Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan

Olen ollut Call Wavesilla töissä tammikuusta 2011 lähtien ja silloin päätin hakea tänne töihin mielenkiinnosta alaa kohtaan. Vaikka talon toiminnoista en etukäteen hirveästi ollut tietoinen, olin ymmärtänyt että toiminta on monipuolista.

Lue lisää

Hymy kuuluu äänessä

10 vuotta tuli juuri täyteen Call Wavesin palveluksessa. On kiva tehdä työtä hienojen asiakkaiden ja eri alojen toimeksiantajien kanssa. Erilaiset asiakkaat tuovat työhön vaihtelua ja omakin rooli muuttuu toimeksiantajan mukana.

Lue lisää