Tule osaksi innostavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme asiakaspalvelun ja myyntialan ihmisille haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia monipuolisten työtehtävien parissa. Voit olla jo valmiiksi asiakaspalvelun tai myynnin ammattilainen tai me koulutamme sinut tehtävääsi varten.
Tärkeintä on, että olet kehittymishaluinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta myynti- ja asiakaspalvelutyöhön.

Viihdy työssäsi

Hyvä työpaikka tarjolla

Työntekijät kertovat osa 1

Katso kaikki videot

Heittäydy täysillä mukaan ja katso avoimet työpaikat alta!

Myynnin ja asiakaspalvelun Rekrykoulutus Call Waves Solutions Finland Oy

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan puhelimitse tehtävässä myyntityössä.
Koulutukseen hakeutuvilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä koulutukseen sitoutuneisuutta. Myynnin ja asiakaspalvelun kokemus on eduksi, mutta eivät välttämätöntä. Edellytyksenä on sujuva suomen kieli sekä kohtuulliset atk-taidot.

Koulutusaika 8.1-19.1.2018

 

Hae tätä paikkaa

Kuopio: Vakuutusmyyjä

Miten saat arjessa ideasi eteenpäin?  Osaatko perustella mielipiteesi ? Pystytkö sinä auttamaan asiakasta päätöksien tekemisessä joka päivä?Miksi et opettelisi siinä huipuksi ?Meillä myytävät vakuutustuotteet tuovat turvaa arkeen tapaturmien tai vakavan sairauden kohdatessa, eivätkä ne kilpaile muiden vakuutusten kanssa.

 

Hae tätä paikkaa

Varkaus: Vakuutusmyyjä

Miten saat arjessa ideasi eteenpäin?  Osaatko perustella mielipiteesi ? Pystytkö sinä auttamaan asiakasta päätöksien tekemisessä joka päivä?Miksi et opettelisi siinä huipuksi ?Meillä myytävät vakuutustuotteet tuovat turvaa arkeen tapaturmien tai vakavan sairauden kohdatessa, eivätkä ne kilpaile muiden vakuutusten kanssa.Kokemuksesi tai työhistoriasi ei ole ratkaisevaa. Meille on tärkeintä, että olet innostunut ja haluat oppia uutta sekä viedä sen käytäntöön.

Hae tätä paikkaa

Mikkeli: Tekninen asiakaspalvelija

Haemme  teknistä asiakaspalvelijaa Mikkelin toimipisteelle. Tehtävänä on hoitaa asiakaskohtaamiset puhelimitse, chatin, somen sekä sähköpostin kautta. Odotamme henkilöltä myynnillistä otetta jokaisella kohtaamisella. Arvostamme omaa innostusta ratkaista asiakkaiden tekniset haasteet ja lisämyynnin tekemisestä.

Ruotsin taito katsotaan eduksi.

Hae tätä paikkaa

Mikkeli: Asiakashankkija

Vahvistamme Mikkelin tiimiä ja haemme henkilöitä, joilla on vahva halu ja taito tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia

 Haemme asiakashankkijoita Veronmaksajien Keskusliiton toimeksiantoon.

Teemme asiakaslähtöistä asiantuntijamyyntiä puhelimitse hyödyntäen nykyaikaisia, tämän päivän mukaisia tietojärjestelmiä.

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, sujuvuutta kirjallisessa ja suullisessa ilmaisussa ja tietoteknistä perusosaamista. Taloushallinnan tuntemus katsotaan eduksi.  Kokemus myyntityöstä ja kyky tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia antaa hyvät edellytykset työssä menestymiseen.

Hae tätä paikkaa

Varkaus: Digitaalisaation osaajaa

Haemme asiakaspalveluympäristöön, jossa asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköpostitse, chatin välityksellä sekä somen kautta, digitaalisaation osaajaa.

Hakijalta odotetaan oma-aloitteellisuutta ja kykyä tehdä itsenäisesti analytiikkaa.

Edellytyksenä SQL-osaaminen.

Hae tätä paikkaa

Kaavi: Vakuutusneuvottelijoita

Call Waves on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia työllistävä asiakaspalvelukeskus, jossa pidämme huolta toimeksiantajiemme asiakkaista. Call Waves on erikoistunut ulkoistettuun asiakaspalvelu- ja myyntityöhön, jota teemme niin puhelimitse kuin sähköisissä palvelukanavissa. Palvelemme asiakkaitamme noin 160 henkilön voimin ja toimipaikkamme sijaitsevat Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa.

Jos Varkaus, Kuopio tai Mikkeli ei osu sinun kulkureitillesi niin Call Wavesilla voit tehdä töitä myös etätyöskentelynä. Etätyöskentelyn voit tehdä kotoasi käsin tai sitten Kaavin kunnan toimistotiloissa. Itse työn teet itsenäisesti valitsemassasi paikassa, mutta työn ohjauksen ja valmennuksen saat etänä tietoliikenteellisiä ratkaisuja

Hae tätä paikkaa