Tule tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kanssamme!

Onko sinulla jo kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta; myynnistä, ratkaisujen etsimisestä tai asiakaspalvelusta? Vai haluaisitko kasvaa erinomaisten asiakaskokemusten tuottamisen ammattilaiseksi?

Call Wavesilla on tarjolla monipuolisia asiakaskohtaamisen tehtäviä. Pääset työskentelemään porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Jokaiselle työntekijällemme rakennetaan yksilöllinen urapolku omien vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Meillä pääset siis kehittymään sekä kehittämään. Työntantaja tukee kouluttautumista jopa tutkintoihin saakka.

Olemme Reilu Työnantaja

Call Waves tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista alallamme toimivista yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta.

Meiltä löytyy hommia jokaiseen elämäntilanteeseen ja arvostamme ihmisten erilaisuutta. Työajat räätälöidään työntekijöiden toiveiden mukaisesti ja meillä voi joustavasti tehdä töitä vaikkapa etänä.

Kansainvälistä toimintaa Savosta käsin

Olemme toimineet alalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Omistajapohjamme on vakaa; omistajamme ovat Varkauden kaupungin kehitysyhtiö Navitas Kehitys Oy sekä toimitusjohtajamme Riitta.

Vaikka toimimme Kuopiosta, Mikkelistä ja Varkaudesta käsin, on työkenttänämme koko maailma. Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että kotimaisia menestyjiä.  Olemme erikoistuneet vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen toimeksiantoihin.

Monipuolista työtä mukavassa ympäristössä

Työntekijämme ovat viihtyneet talossa pitkään lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä vaihtelevien työtehtävien ansiosta. Hyvällä asenteella pääset meillä pitkälle. Haluaisitko sinäkin olla osa tarinaamme?


Haluatko tulla töihin Kuopion, Mikkelin tai Varkauden toimistollemme? Lähetä hakemuksesi meille jo tänään!Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!


 

Palveluneuvoja, Varkaus

Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija, Kuopio

Hae tätä paikkaa

Myyjä, Kuopio

Hae tätä paikkaa

Myyjä, Varkaus

Hae tätä paikkaa