Telemarkkinointi ja buukkauspalvelut

Teemme tuloksia kanssasi ulkoistetulla asiantuntijamyynnillä

Ulkoistettu myyntityö on tehokas osa yrityksesi kokonaisvaltaista markkinointia. Asiantuntemuksemme telemarkkinoinnin saralla painottuu erityisesti rahoitus-, vakuutus-, energia- ja rakennusaloille.

Yhteydenottomme ansiosta Liisa laittoi perheensä vakuutukset kerralla kuntoon.

Pitkäaikainen yhteistyö myyntinne kumppanina varmistaa osaamisen ja liikevaihdon kasvun. Voimme myös toteuttaa call centerissä väliaikaisia myyntiprojekteja esimerkiksi kampanjoiden muodossa. Käytössämme on koko sähköinen suora: sähköposti, tekstiviestit, puhelin, www-sivuilla toteutettavat kampanjat sekä chat. Pitkän call center kokemuksemme myötä voimme auttaa valjastamaan telemarkkinoinnin välineitä osaksi myös teidän myyntiänne!

Ei ole aivan samantekevää millainen asiakaskokemus asiakkaillesi syntyy puhelinmyyntitilanteessa. Olemme asiakaskohtaamisen ammattilaisia ja tuotamme erinomaisen asiakaskokemuksen jokaisessa puhelussa.

Laajenna asiakaskuntaasi telemarkkinoinnin ja buukkauspalvelun avulla

Tuemme yrityksesi markkinointia ja myyntiä sopimalla tapaamisia potentiaalisimpien asiakkaidesi kanssa nopeasti ja tehokkaasti. Buukkauspalvelujemme avulla asiakaskuntasi aktivoituu ja laajenee luontevasti.

Nykyaikaisen Call Centerimme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuoliset telemarkkinoinnin väylät hyödynnettäviksi. Tämä mahdollistaa tavoitteisiin pääsyn entistä helpommin, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä oman ydinosaamisensa kehittämiseen.

Kyllä! Haluan parantaa yritykseni myyntiä.

Pyydä siis meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille, niin etsimme sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun!

Siirry lomakkeeseen