CallWaves Insura: Tehokkuutta vakuutusalan palveluihin!

Asiakaspalvelun, taustatöiden, ajanvarauksen ja myyntitoimintojen ulkoistaminen tuo kustannussäästöjä ja tehokkuutta vakuutusalan yrityksille. CallWaves Insura -palvelu sopii kaikille vakuutusalan yrityksille ja joustaa tilanteiden ja tarpeen mukaan.

Helppo, räätälöity kokonaisuus

On hetkiä, jolloin resursseja tarvittaisiin lisää. Call Waves Insura on siihen erinomainen ratkaisu. Kun haluatte kokeilla uutta tuotetta, jatkaa palveluaikaa, parantaa asiakaspalvelua tai ulkoistaa myyntiä, on Call Waves Insura tähän ratkaisu. Jokainen palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan sen hetkisiä tarpeita. Helppo ja vaivaton ulkoistus, jossa konsulttimme ja projektimanagerimme ovat mukana. Ulkoistus tuo yrityksellenne kustannussäästöjä, tehokkuutta ja riskittömyyttä.

Palvelemme asiakkaitanne 24/7, jokaisena vuorokauden aikana.

Esimerkkejä palvelumme sisällöstä:

  • Ajanvaraus
  • Myynti
  • Asiakaspalvelu
  • Custom care -palvelu
  • Erilaiset taustatyöt, kuten CRM-syötöt, postitus, todistusten laitto tai turvan lopettaminen ja muutokset.

Erikoistunutta, asiantuntevaa palvelua

Vakuutusala on erikoisosaamisalueemme, josta meillä on vuosien kokemus ja vahvat näytöt. Palveluksessanne ovat asiantunteva henkilöstö ja kokeneet esimiehet, jotka tuntevat alan erityispiirteet. Meillä on PCI-standardin tasoinen tietoturva, josta olemme erityisen ylpeitä, joten asiakkaittenne tiedot ovat turvassa kaikissa tilanteissa.

Pyydä lisätietoja oheisella lomakkeella

Pyydä lisätietoja palvelusta

 

 

Lomakkeen lähettäminen on 100 % turvallista eikä se sido sinua mihinkään.