Ulkoistetut back office -palvelut

Helpota yrityksesi rutiinien hallintaa

Back Office -palvelut on suunniteltu helpottamaan yrityksesi toimintaa. Me toimimme 24/7 huolehtien kokonaisvaltaisesti yrityksesi arkeen liittyvistä käytännön asioista. Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja yrityksesi laskutukseen ja myyntireskontraan sekä vastaamme tilauksista, palautuksista ja winback & rescue -toiminnasta, sosiaalisen median monitoroinnista, postituksesta, asiakastyytyväisyystutkimuksista jne. Voit siirtää back office -toimintojen henkilöstösi asiakaspalveluun. Näin lisäät liikevaihtoasi ja voit keskittää yrityksen osaamisen ja resurssin omaan ydinliiketoimintaan.

Back office-palvelut tehostavat saataviesi hallintaa ja laskutusta

Pyöritä yritystäsi vaikka Bahamalta käsin – me autamme!

Asiantuntevan ulkoistetun laskutus- ja myyntireskontrapalvelumme avulla tehostat helposti yrityksesi saatavien hallintaa. Laskutuskäytäntöjä yhdenmukaistamalla laskutusrutiineihin ja hallinnolliseen työhön käytetty aika vähenee, ja samalla kulut pienenevät ja saatavien kiertoaika nopeutuu.

Vähennä asiakaspalautuksista ja reklamaatioista aiheutuvaa vaivaa

Tarjoamme monipuolisia palveluja verkkokauppasi asiakaspalautusten ja –palautteiden käsittelemiseen. Palvelumme  tekevät prosessista sujuvan ja olet kaiken aikaa tietoinen asiakkaiden reagoinnista ja toimintojen kehittämistarpeista.

  • Tallennamme puolestasi kuponkitilaukset järjestelmääsi.
  • Hoidamme yrityksesi sähköpostia ja chattia.
  • 
Hoidamme palautusten käsittelyn ja niihin liittyvät kirjaukset.
  • Hoidamme asiakaskyselyiden lähettämisen ja tallentamisen, sekä muut asiakastutkimuksiin liittyvät tehtävät, kuten raportoinnin.
  • Käsittelemme eri palautekanavien kautta tulleet palautteet.
  • Hoidamme puolestasi sosiaalisen median monitoroinnin.

Ulkoistamalla keskität henkilöstöresurssisi tuottavaan liiketoimintaan

Ulkoistamalla back office -toiminnot henkilöstösi saa mielekkäämpiä työtehtäviä asiakaspalvelun parissa, vapaudut myöskin resurssiin liittyvistä ongelmallisista tilanteista, esim. sairaslomien tuurauksista. Hoidamme puolestasi tarvittavan resurssin back office -toimintojen tekemiseen, toiminnot hoituvat laadukkaasti, luotettavasti ja aina sovitun aikataulun mukaisesti. Voit itse keskittyä yrityksesi kehittämiseen, toiminnan tehostamiseen ja ydinliiketoimintaan!

Kysy lisää ja pyydä maksuton konsultaatio!

Miten yrityksesi saisi parhaan hyödyn palveluistamme? Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille, niin etsimme sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Siirry lomakkeeseen

Lue mielenkiintoinen blogi -artikkeli