Ulkoistaminen – helppo tapa tehostaa vakuutus- ja rahoitusalan toimintoja

CallWaves Finanssi -palvelu on suunniteltu tekemään vakuutus- ja rahoitusalan yritysten toiminnasta kustannustehokkaampaa, joustavasti tilanteiden mukaan eläen. Ulkoistetussa palvelussa korostuu erityisesti helppous asiakkaalle.

Vahva finanssialan tuntemus palvelumme pohjana

Ulkoistettu asiakaspalvelun, myynnin ja erilaisten tukitoimintojen kumppani tuo yritykselle kaivattuja lisäresursseja ja joustoa toimintaan. Kun kyseessä ovat vakuutus-, rahoitus- ja perintäalan yritykset, kumppanin valintaan on kiinnitettävä erityistä huomiota, sillä silloin ollaan tekemisissä tarkkaa tietoturvaa edellyttävien asioiden kanssa.

CallWaves Finanssi -palvelumme vastaa luotettavasti ja täsmällisesti juuri näiden alojen toimijoiden tarpeisiin. Meillä on vakuutus- ja rahoitusalaan liittyvistä palveluista vuosien kokemus ja tunnemme alan vaatimukset. Osa työntekijöistämme on erikoistunut nimenomaan kyseiseen palveluun, ja työn toteutumista valvovat kokeneet esimiehet.

Tietoturvan suhteen meillä on kaikki kohdallaan. Täytämme PCI-maksukorttisertifikaatin vaatimukset ja pystymme käsittelemään, välittämään sekä säilyttämään maksukorttitietoja. Henkilöstömme tehtävät jaetaan aina niin, ettei sama henkilö tee töitä kahdelle samantyyppiselle yritykselle. Voimme hoitaa myös perintää, laskuselvittelyjä ja maksuaikamuutoksia.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin kattavaa, asiantuntevaa ja tuloksellista palvelua.

Kumppani, joka jakaa riskit ja joustaa muutostilanteissa

Oli yrityksenne sitten minkä kokoinen tahansa, kanssamme palveluiden ulkoistaminen on helppoa ja turvallista. Olemme hoitaneet suuriakin, jopa 40 hengen työpanosta vastaavia ulkoistuksia, joten osaamme organisoida kokonaisuuden hallitusti. Ulkoistamalla voitte välttyä hankalilta rekrytointiprosesseilta ja taloudelliselta riskinotolta. Niiden sijaan saatte käyttöönne palvelun, joka elää kulloistenkin tilanteiden mukaan.

CallWaves Finanssi -palvelun sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Siinä voidaan hyödyntää koko palveluvalikoimaamme aina asiakaspalvelusta ja ajanvarauksesta myyntiin ja erilaisiin taustatöihin asti.

Helppouden lisäksi yhteistyö kanssamme tarkoittaa sekä säästöä että tuloksia yrityksellenne. Miten voisimme lisätä teidän yrityksenne tehokkuutta? Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue lisää!

» Lue lisää ja pyydä tarjous ulkoistetuista palveluistamme