Tekoäly saapuu asiakaspalveluusi, oletko valmis?

Nopeampaa, kohdennetumpaa ja henkilökohtaisempaa palvelua. Parempaa asiakaspolun hallintaa. Paikkoja lisämyynnille. Tekoälyssä on huimasti potentiaalia asiakaspalvelun tehostamiseen.

Tehosta asiakaspalvelua

Tekoäly ja robotiikka ovat tulleet pysyväksi osaksi toimivaa asiakaspalvelun kokonaisuutta. Uusi teknologia tuo asiakaspalveluun lukemattomia mahdollisuuksia: se mm. vähentää asiakaspalvelijoiden usein toistuvia töitä, kerää tietoa palvelutapahtumista ja mahdollistaa palvelun personoinnin yhä pidemmälle.

Robotiikan avulla asiakasrajapinnan toistuvia manuaalisia työvaiheita, kuten tarjouksia, tilauksia ja toimitusseurantaa, voidaan automatisoida. Tiedot siirtyvät ajantasaisesti tietokannasta tai järjestelmästä toiseen. Päätöksenteko asiakaspalvelussa nopeutuu, lisämyynnin mahdollisuus paranee ja toiminta tehostuu merkittävästi.

Paranna asiakaskokemusta

Tekoäly ei suinkaan tee asiakaspalvelusta vähemmän ihmisläheistä, vaan päinvastoin se mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman palvelun. Kun sen avulla hoidetaan tehokkaasti rutiini- ja taustatyövaiheet, inhimillisiä kykyjä vaativaan työhön jää enemmän resursseja. Asiakashistoria on nopeasti saatavilla ja käytettävissä aina asiakasta palveltaessa. Näin asiakaspalvelu on saumatonta, oikea-aikaista sekä laadukasta, ja asiakaskokemus on entistä parempi.

Tekoälyä hyödyntävien ratkaisujen ansiosta asiakaspalvelu on aina tasalaatuista. Dataa kerätään jatkuvasti, jolloin automaatiota pystytään parantamaan koko ajan tehokkaammaksi ja oman toiminnan vaatimuksia palvelevaksi. Kokeilujen kautta päästään yhä paremmalle tasolle.

Tekoäly Call Wavesin asiakaspalveluratkaisuissa

Hyödynnämme ulkoistetussa asiakaspalvelussamme keskeisiä asiakaspalvelujärjestelmän ratkaisuja. Robotiikkaratkaisut sekä asiantunteva asiakaspalveluhenkilöstömme ovat tehokas yhdistelmä, jonka avulla pystymme tarjoamaan nykyaikaista, monikanavaista asiakaspalvelua kustannustehokkaasti.

Haluatko tietää lisää tekoälyn hyödyntämisestä palveluissamme? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme.

Taisto Vartiainen
Senior Consultant
+358 20 7191 364

Marjut Huhtala
Senior Consultant
+358 20 7191 359