Rekrytointi

WANTED – Hyvä työntekijä loistavaan työyhteisöön!

”OPTIMISTINEN – MUKAUTUVA – TULOSHAKUINEN – TYYNI – JÄMÄKKÄ – KÄRSIVÄLLINEN – INNOSTUNUT – SUORA – RAUHALLINEN

Löytyykö sinusta näitä piirteitä? Jos vastasit kyllä, silloin olet etsimämme, Hyvä työntekijä loistavaan työyhteisöömme! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä PARHAIDEN asiakkaiden kanssa. Olet mukana rakentamassa jotain uutta, voit kehittää itseäsi ja olla yksi osa parasta työyhteisöämme. Ikä ei ole este, voit olla juniori tai seniori myös myyntitaidoiltasi. Me koulutamme ja valmennamme sinua onnistumaan. Yhteisöstämme löytyy monia menestystarinoita ja uskomme, että ASENNE ratkaisee!”

Näillä sanoilla haemme tekijöitä, oikeita tyyppejä, mielenkiintoisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Teemme työtä parhaiden toimeksiantajien parissa, niin asiakaspalvelussa kuin myynnissä. Jokapäiväisessä työssämme pääsemme auttamaan ihmisiä tarjoten erinomaisia asiakaskokemuksia.

Työyhteisössämme ikä ei ole este. Haluamme joukkoomme kaikenikäisiä ihmisiä. Näin voimme hyödyntää toinen toistemme osaamista, auttaa ja antaa tukea. Erilaiset ihmiset ovat työyhteisömme rikkaus. Joukostamme löytyy monia menestystarinoita. Tärkeintä on uskallus lähteä kokeilemaan joitain uutta.

Palkka

Työtehtäviin koulutamme perusteellisesti, annamme tukea ja valmennusta. Maksamme palkkaa jokaisesta tehdystä työtunnista. Palkkauksemme perustuu ICT- alan työehtosopimukseen. Tuntipalkan lisäksi maksamme tuloksen mukaan provisiota ja kannustepalkkaa.

Tarjoamme jokaiselle työntekijälle kattavan työterveyspalvelun. Sen lisäksi työntekijät ovat vakuutettuja myös vapaa-ajan tapaturmien osalta. Saatavilla on tukea myös liikuntaan ja kulttuuriin.

Erinomaisia asiakaskokemuksia

Monella saattaa olla ennakkoasenteita puhelimessa tapahtuvaa myyntiä tai asiakaspalvelua kohtaan. Siitä syystä moni jättää hakematta. Työhaastatteluissakin usein kysytään, ”Onko tämä lehtimyyntiä?” Iloksemme voimme aina kertoa, että strategiset toimialamme ovat vakuutus, energia ja liikenne – Lehtiä tai sukkia emme myy.

Ensimmäisten päivien ja viikkojen jälkeen silmät ovat avautuneet. Monikaan ei pysty kuvittelemaan miten monipuolista työmme on. Olisikin upeaa, jos monet voisivat unohtaa ennakkoasenteensa ja löytää itsestään uusia puolia.

Tuotamme vuoden jokaisena päivänä erinomaisia asiakaskokemuksia, olemme ammattilaisia, meillä on kiva tulla töihin. Vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät odottavat jokaista, joka uskaltaa!

Joulukuun aikana aloitamme rekrytoimaan Hyviä Työntekijöitä loistavaan työyhteisöön Kuopioon, Mikkeliin ja Varkauteen!

Mikäli haluat olla yksi meistä, älä mieti, tule tekemään!

-Lue mitä työntekijät kertovat

-Katso video

-Avoimet työpaikat

Marika Nilsén, Group Manager/Recruitment Specialist