Aktiivisuutta tarvitaan sekä työnantajilta että työttömiltä

Aktiivimalli on puhuttanut paljon viime aikoina. Olipa siitä mitä mieltä tahansa, on kaikkien etu, että työnantajat ja työttömät löytävät toisensa. Call Wavesilla on sellainen positiivinen ongelma, että kasvun mahdollistamana töitä olisi, mutta tekijät ovat välillä kiven alla, sillä asiakaspalvelu- ja myyntityön maine ei välttämättä ole paras mahdollinen. Päätimme viime syksynä tarttua härkää sarvista ja olla […] Lue lisää »

Blogi rekrykoulutuksesta

Kaikki alkoi siitä, kun olin ollut koulusta valmistumisen jälkeen työttömänä muutaman kuukauden. Valmistuin siis YO-merkonomiksi täältä Kuopion ammatti- ja aikuisopistosta tänä kesänä. Siinä pitkään sitten etsin töitä ja mietin, että mitä haluaisin tehdä. Näinpä tiet johdattivat minut työvoimakeskuksen ja yritysten järjestämälle rekrymessutapahtumalle, Syystärskyille. Lähdin sinne innokkuutta uhkuen, ja silloin päätin tosissani, että koitan hommata sieltä […] Lue lisää »

Rekrytointi

WANTED – Hyvä työntekijä loistavaan työyhteisöön! ”OPTIMISTINEN – MUKAUTUVA – TULOSHAKUINEN – TYYNI – JÄMÄKKÄ – KÄRSIVÄLLINEN – INNOSTUNUT – SUORA – RAUHALLINEN Löytyykö sinusta näitä piirteitä? Jos vastasit kyllä, silloin olet etsimämme, Hyvä työntekijä loistavaan työyhteisöömme! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä PARHAIDEN asiakkaiden kanssa. Olet mukana rakentamassa jotain uutta, voit kehittää itseäsi ja olla yksi […] Lue lisää »

Johtajan ajatuksissa

Miksi John F. Kennedystä tuli sankari, kun hän pelasti ohjusveneensä miehistön toisessa maailmansodassa Tyynellämerellä? Kun häneltä kysyttiin, mikä teki hänestä sankarin, hän vastasi yksinkertaisesti: ”Laivani oli uppoamassa”. Kennedy oli siis tilanteen herra ja teki kaikkensa miehistönsä eteen. Ja onnistui! Hyvällä johtamisella contact center -laiva pysyy pinnalla Voi ihan hyvästä syystä kysyä, mitä tekemistä Kennedyn sankaruudella […] Lue lisää »