Millaista on työskennellä Call Wavesilla?

Syyskuu 2016. Vuosi oli ollut todella rankka monella tapaa. Henkilökohtaisessa elämässä, rahallisesti sekä työn puolestakin. Makasin sohvalla flunssan kourissa, kun kuin salama kirkkalta taivaalta mieleeni tuli, että hei, oliko mulla tänään jotain sovittua. Työkkäristä oli tullut joitakin päiviä aiemmin kutsu mennä johonkin rekrytointitilaisuuteen. Hetken painiskelin omantunnon kanssa ja sitten vääntäydyin laittamaan itseni jonkinlaiseen siedettävään kuntoon.

Paikalle saavuttuani huomasin, että monia työnantajia oli saapunut melko pieneen tilaan rekrytoimaan uusia työntekijöitä omiin yrityksiinsä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä aiemmin ja kohtalaisen skeptisenä lähdin kiertämään eri pisteitä. Saavuin Call Wavesin kohdalle ja ainut syy, miksi en kohteliaasti ohittanut sitäkin pistettä, oli se energia, joka välittyi niistä kahdesta naisesta, jotka olivat saaneet ”työmääräyksen” tulla ihmisiä jututtamaan.

Ei kulunut kuin hetki ja huomasin täyttäväni työhakemusta Call Wavesille. Vajaan viikon päästä sain haastattelukutsun ja siitä muutaman päivän päästä puhelun, että minut oli valittu töihin. Voi sitä onnen tunnetta rinnassa.

Erinäisten sattumuksien kautta työni alkoi marraskuun alussa. Koulutus kesti viikon verran ja se mikä tuntui ihmeelliseltä, se oli palkallista. Perehdytys oli erittäin perusteellista ja kattavaa. Tuli tunne, ettei tarvinnut pelätä mitään tai ei ole ”tyhmiä kysymyksiä.

Olin vuoden Call Wavesin palkkalistoilla ja se oli aikuisiän  paras ja opettavaisin aika. Se tuki, haasteet ja innostava työilmapiiri olivat jotain ennennäkemätöntä. En ollut kokenut sellaista koskaan aikaisemmin.

Elämä vei minut Jyväskylään, mutta uskon ja tiedän, että tämän hetkinen elämä on mahdollistunut juurikin tuolla vuoden ”pestillä”. Jos en asuisi täällä, olisin edelleen töissä maailman parhaassa työpaikassa Call Wavesilla ja olisin ylpeä siitä, että saisin olla osana loistavaa tulevaisuutta, tulevaisuuden työpaikassa.

Sinä tämän tarinan lukia, ota haaste rohkeasti vastaan. Voit luottaa siihen, että ympärilläsi on kokemuksen omaavia ihmisiä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi työyhteisöön.

Lämmöllä muistaen,

Minna jurvanen

Onko sinulla kysyttävää webinaarin aiheesta?

avatar
  Subscribe  
Notify of