Maailma muuttuu, niin minäkin työntekijänä

Muutamia vuosia sitten mieheni repäisi minut mukaansa etelästä tänne Savoon, paikkaan jossa minulla ei ollut työtä, läheisiä tai ystäviä. Täydellinen loikkaus tyhjään ja tuntemattomaan.

Alkoi työnhaku. Olen aina tehnyt asiakaspalvelutyötä, myynyt palveluita ja tuotteita, mutta vain face-to-face -menetelmällä.

Nähdessäni Call Wavesin rakennuksen, heräsi mielenkiintoni. Mietin mitä se pitää sisällään ja millaisia palveluita yritys tarjoaa? Löysin netistä kattavat verkkosivut blogeineen, joten rohkaistuneena ja hetken miettineenä päätin tarttua syöttiin.

Tiimin ja valmennuksen tuella taitavaksi

Hyvän haastatteluhetken jälkeen minut valittiinkin ja sitten alkoi  kattava ja huolellinen koulutus, jonka jälkeen olin valmis vakuutusmyyjä. Kaikki tieto blakkarissa hyppäsin luureihin odottamaan jännittäen ensimmäistä puheluani. Ensimmäisten änkytysten jälkeen huomasinkin, kuinka asiakkaat olivat hienoja, hauskoja ja herttaisia ihmisiä, joiden kanssa vietin monia hyviä hetkiä.

Minusta tehtiin loistavan valmennuksen ja mahtavan tiimin voimin taitava myyjä, jonka päivät olivat hyvin vaihtelevia kaikkine nousuineen ja laskuineen. Jos tuntui, että homma ei luistanut, niin mahtava koutsi kävi aina minut taitavasti nostamassa.

Vaihteleva työ ja kouluttautuminen motivoi

Kun hanskasin myyntihommat, siirryin tekemään myös asiakaspalvelupuolen töitä säilyttäen kuitenkin myynnillisyyteni. Samanaikaisesti olen käynyt oppisopimuskoulutuksena myyjän ammattitutkintoa ja olen jo lähes valmis ammattitaitoinen myyjä. Tielläni asiakaspalvelijaksi olen saanut tukea mahtavalta tiimiltä ja esimiehiltä.

Hetkeäkään en ole katunut, että olin tarpeeksi rohkea kokeillakseni rajojani ja välillä myös menin jopa epämukavuusalueelleni. Elämä koulii ja työ opettaa. Maailman muuttuessa pystyn minäkin muuttumaan.

Maarit Saarinen
Agent, Customer Care & Sales

Onko sinulla kysyttävää webinaarin aiheesta?

avatar
  Subscribe  
Notify of