Ryhmächat

Helppoa viestintää yli yksiköiden!

Elämme digiaikaa. Digitalisaatio on alkanut näkymään vuosi vuodelta enemmän myös työyhteisön sisäisessä viestinnässä, joka näkyy vähentyneinä sisäisinä sähköposteina. Olemme halunneet olla tässä murroksessa mukana ja sen vuoksi olemme alkaneet enemmän ja enemmän hyödyntämään ryhmächatteja tiedottamiseen, valmentamiseen ja ihan toistemme sparrailuun.

Asiakkuuksia hoidetaan useassa yksikössä ja jokainen tarvitsee itselleen ryhmän tuomaa turvaa ja sparrauskavereita. Ryhmächat on ollut erinomainen ratkaisu tähän, sillä pystymme jakamaan reaaliajassa toisillemme vinkkejä ja onnistumisia riippumatta siitä, mikä on meidän sijaintimme.

Jotta ryhmächat toimii yli yksiköiden rajojen, tulee chattiin luoda selkeät säännöt. Olemme luoneet ”ryhmächättäilyyn” pelisäännöt, jotka tukevat positiivisen kehän muodostumista. Ryhmächatissa vältämme turhaa ”nitkusta ja natkutusta” ja keskitymme tuomaan chatissa esille: haasteita, joihin tarvitsemme apuja, onnistumisia ja ennen kaikkea kiitosta hyvistä onnistumisista.

Ryhmächat

Chat1

Kai sinäkin haluat ratsastaa digitalisaation aallonharjalla, etkä roikkua analogisen ajan kuilussa? Hyödynnä ryhmächättiä ja nosta itsesi ja yrityksesi digiaikaan!

Tiina Weisell, Account Manager