Uusi toimisto Asemakatu 7, Kuopio

Call Wavasin Kuopion toimipiste muutti isompiin, palvelujen luonteesta johtuen, kustannustehokkaampiin tiloihin. Uudet tilat ovat lähellä keskustaa hyvin saavutettavissa, Asemakatu 7 ensimmäisessä kerroksessa.

Tunnelmia muuttopäiviltä

Perjantai-iltapäivä

Ilmassa leijailee sähköinen tunnelma. On muuttopäivä uudelle toimistolle ja klo 14:45. Työkaverit pakkaavat tavaroitaan ja siirtävät pakatut tavarat muuttoauton kyytiin. Muuttoauto lähtee ajamaan kohti uutta toimistoa ja osa työporukasta siirtyy omalla autolla uudelle toimistolle purkamaan tavaroita paikoilleen.

Illalla melkein kaikki tavarat ovat jo paikoillaan ja väki lähtee tyytyväisenä viettämään hyvin ansaittua viikonloppua. Uuden toimiston kutkutteleva fiilis on käsin kosketeltavissa.

Lauantaiaamu

Minä, Esa ja Riitta saavumme uudelle toimistolle jatkamaan tavaroiden purkua ja järjestelyä maanantain työpäivää varten. Minä ja Riitta lähdemme ostamaan uudelle toimistolle uusia kahvikuppeja, kukkia yms. tavaroita.

Maanantai klo 9

Uuden toimiston ovet aukeavat työporukalle. Toimisto on vielä vähän keskeneräinen, mutta työporukka on innostunut uudesta kodikkaammasta toimistosta.

Uusi toimisto ja uudet kujeet!

Call Waves uusi toimisto

 

 

 

 

Call Waves uusi toimisto2

 

 

 

 

 

 

Tiina Weisell

Site Manager, Kuopio