Pihtiputaan etätyöpiste työllistää

Tähän saakka pääosin Savossa toiminut yrityksemme palkkasi RekryKoulutuksen kautta kahdeksan työntekijää Pihtiputaalle. Työntekijät työskentelevät Pihtiputaan kunnan etätyötilassa Putaanportintiellä.

Yhteistyössä TE-toimiston kanssa järjestetty RekryKoulutus alkoi 18.6. ja uudet työntekijät aloittivat myyntitiimissä koulutuksen jälkeen. Pihtiputaan rekrytointikoulutus ei ollut ensimmäinen laatuaan, vaan Call Wavesilla oli hyviä kokemuksia TE-palveluiden kanssa toimimisesta esimerkiksi Varkaudessa.

– Viimeisimmät RekryKoulutukset ovat meillä olleet kahden viikon mittaisia. Koulutusten avulla pystymme rekrytoimaan ihmisiä monenlaisilla taustoilla ja tarjoamaan heille työkalut tehdä monipuolisia myynnin ja asiakaspalvelun töitä, kertoo Call Wavesin henkilöstöjohtaja Riitta Hänninen.

– Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan ihmisille tuloja ja työyhteisön. Olemme aktivoituneet kontaktoimaan itse työttömiä työnhakijoita ja kartoitamme mielellämme myös Pihtiputaan kaltaisia etätyömalleja. Pihtiputaan tapauksessa paikkakunnan suunnasta oltiin aktiivisia meidän suuntaan, sillä paikkakunnalla oli lopetettu media-alan yrityksen toimisto ja monia taitavia ammattilaisia oli vailla töitä, Hänninen kertoo.

Etätyö on tulevaisuutta

Nykytekniikka mahdollistaa työskentelemisen melkein mistä tahansa ja Call Wavesilla oli etätyöpilottien ansiosta jo valmiit toimintamallit etätyöhön.

– Osa henkilökunnastamme on työskennellyt esimerkiksi kotoa käsin jo pitkään. Toimeksiantajamme ovat suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, ja työkenttänämme on koko maailma, se että teemme töitä ns. maakunnissa on meille etu. Osaavia työntekijöitä on tarjolla ja myös tilakustannukset pysyvät alhaisina. Hyvät tekniset ratkaisut ja etätyöhön sopivat johtamismallit mahdollistavat Pihtiputaan etätyöpisteen kaltaiset ratkaisut, Hänninen päättää.

Onko sinulla kysyttävää webinaarin aiheesta?

avatar
  Subscribe  
Notify of