Kunnon kohotuksen vuosi 2017

Vietämme Kuopiossa Kunnon kohotuksen vuotta ja tarkoituksenamme on nostattaa meidän porukan kuntoa ylöspäin. Tässä yksi tarina kuinka Ulla ottaa osaa Kunnon Kohotus vuoteen:

Ulla Kejonen Kuopion Call Wavesilta keksi idean syksyllä 2016, että ensi vuoden syksyllä kaikki Call Wavesin työntekijät osallistuisivat yhdessä Kuopio Maratoniin 2.9.2017.

Hänen oma valmistautuminen alkoi syksyllä 2016. Hän käy kuntosalilla 3 kertaa viikossa sekä spinningissä kerran viikossa. Keväällä Ulla aloittaa taas juoksuharjoittelun. Se aloitetaan pienillä lenkeillä muutaman kerran viikossa ja lenkkejä pidennetään pikkuhiljaa. Tarkoitus on, että lenkillä käytäisiin 3 kertaa viikossa ja kuntosalilla kerran viikossa. Ullan tavoite on juosta varttimaraton 10km. Ulla uskoo, että liikunnan ja ruokavalion avulla juoksu onnistuu.

Call Wavesin henkilökunta on positiivisesti liikuntaan suhtautuvia ja monet ovat lähdössä mukaan maratonille, osa kävellen ja osa juosten. Monet henkilökunnasta ajavat pyörällä työmatkat ja osa porukasta tykkää liikkua ulkona tai käydä kuntosalilla. Call Wavesilaiset odottavat innolla syksyä ja Kuopio Maratonia.

Voit lukea työntekijöiden muistakin mielenkiintoisista jutuista. TÄSTÄ

Katso myös TÄMÄ