Suomen Vahvimmat Platina, erikoissertifikaatti

Call Waves Solutions Finland Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Call Waves on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen vuosina 20112 – 2017 ja se oikeuttaa tähän erikoissertifikaattiin. Luokitus on merkki Call Wavesin pitkäaikaisista, erinomaisista ja taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.    

Tervetuloa Call Waves Business Golf -tapahtumaan!

Järjestämme torstaina 29.6.2017 golfkisan kutsukilpailuna Joroisten Kartanogolfin upealla kentällä. Tilaisuus alkaa aamupäivän ajankohtaisilla luennoilla, joille voit osallistua myös ilman golfiin osallistumista. Järjestämme päivän aikana myös muuta ohjelmaa. Lue lisää ja ILMOITTAUDU    

Kunnon kohotuksen vuosi 2017

Vietämme Kuopiossa Kunnon kohotuksen vuotta ja tarkoituksenamme on nostattaa meidän porukan kuntoa ylöspäin. Tässä yksi tarina kuinka Ulla ottaa osaa Kunnon Kohotus vuoteen: Ulla Kejonen Kuopion Call Wavesilta keksi idean syksyllä 2016, että ensi vuoden syksyllä kaikki Call Wavesin työntekijät osallistuisivat yhdessä Kuopio Maratoniin 2.9.2017. Hänen oma valmistautuminen alkoi syksyllä 2016. Hän käy kuntosalilla 3 […] Lue lisää »